Helgnöje





Blivit en lyckad helg på stan för min del faktiskt. Den här klockan, jeansen och converse bland annat. Sedan en del underkläder, linne och lite andra nödvändigheter som ögonskuggorna jag tappade ut igår. Det gillar vi!


260210


Spelade ett shotspel. Crazy Tärning. Beskrivning på det spelet finns i förrförra inlägget. Här har Lövis inget annat val än att dricka minst ett av glasen. Stackare! Haha!

Fast kvällen då inte började så bra så hade vi jäkligt kul sen.

Tre snyggingar! Tack för en lyckad kväll!


Fantastisk början



Kvällens utgång börjar OTROLIGT bra!! Får hoppas att fortsättningen ser bättre ut!


Partylekar



Rotade lite i barskåpet idag. Inte för den anledningen att jag skulle ta och supa mig full. Utan att jag letade efter den här boken och en shaker som jag fått av tjejerna när jag fyllde 18 (?). Eller 17 kanske.. Aja! Hittade i alla fall massa roliga drinkar och ett antal lekar som vi måste ta och pröva på. Kapsyl i skål, Fuzzy Duck, Crazy Tärning, Hjärter, Sextipspromenad m.fl. Tänkte ta och förklara någon för er.

Fuzzy Duck

Deltagarna sätter sig runt ett bord. Första personen säger "Fuzzy Duck", näste man på tur upprepar "Fuzzy Duck", tredje personen... osv.

Detta fortsätter tills någon i gruppen säger "Does he?" Då vänder leken åt andra hållet. Så om nr 2 säger "Does he?" vänder den tillbaka så att det är nr 1:s tur. Fast nu skall han inte säga "Fuzzy Duck", utan "Duck Fuzz".

Nu går spelet vidare åt samma håll och näste person säger "Duck Fuzz" tills någon säger "Does he?" och det vänder igen (och då till "Fuzzy Duck").

Säger man fel dricker man.

Detta är ju en liten annan variant av Shipp-leken.


Crazy Tärning

Material: En kanna shots, 6 st shotglas, tärning

Sätt upp 6 st tomma shotglas i rad på bordet.
Deltagare nr 1 slår tärningen och det nummer som visas, det shotglaset fylls med dryck. Nästa deltagare slår och fyller det glas som tärningen visar.
När någon deltagare slår en siffra som visar ett shotglas som redan är fyllt, då måste man dricka upp det. Sen slår samma deltagare igen. Antingen får man dricka igen eller fylla upp ett glas. Man får inte sluta förrän man fyller ett glas.


Heja Sverige!



Blivit mycket OS i helgen. Skidskytte, hockey, störtlopp m.m. Har även myst mycket i helgen. Det gillar vi! Mer sådant, tack! I veckan blir det lite jobb, träning och utgång till helgen. Ser fram emot det. Har ett enormt sug efter en utomlandsresa just nu. I sommar/höst ska det bli av. Börjar dra tillbaka min önskan om en riktig jul. Nu får det faktiskt ta och bli vår!


Wildberry



Kom hem från träningen för ett tag sedan. Mamma följde med idag. Gick väl sådär. Haha! Men duktig var hon och kämpade hela tiden. Blev lite havregrynsgröt med bär och mjölk till kvällsmat eftersom jag inte fick i mig något mer. Imorgon är det jobb igen sedan efterlängtad helg. Dock så jobbar jag lördag och söndag, men slutar ganska tidigt iaf.

Ha en bra helg!


Workout



Iväg på träning! Är så kul att träna nu. Verkligen längtar till passen varje dag.


Summer



Ge mig några av dessa skor till sommaren, tack! Converse i alla möjliga färger och billiga klackar från Nelly.com. Skulle sitta finfint!


Gårdagen










Gårdagen blev väldigt lyckad faktiskt. Förfest hos Sandra och sedan utgång på Silk. Nu mår man väl som man förtjänar antar jag. Iväg till affären nu för mat och godisshoppande. Myskväll, melodifestivalen och lite smått och gott ikväll med Lovisa och Pernilla. Finbesök från Norge har vi ju!


Utgång



Då kör vi en utgång då. Jag, Lovisa och? Ja, hem till Sandra E ska vi så får se vilka som befinner sig hos henne. Nytt vin ikväll. Comic Strip. Får se hur det smakar..
Ha en bra kväll!


Bekvämlighet


Sitter just nu på jobbet. Tänkte äta lite frukost. För er som inte vet jobbar jag just nu på HSB Mälardalen. Hoppar in lite då och då när dem behöver en extra hand. Nu är jag nere i arkivet på stan och jobbar. Slänger gamla dokument från -99 och -98 och sorterar in nya från senare år. Verifikationer, lönespecifikationer, fakturor m.m. Inte det mest glamourösa jobbet man kan ha precis. Men det funkar då och då. Har i alla fall på mig mina nya byxor som jag köpte på Gina igår. Mjuka och bekväma. Älskar det här modet som är nu.


På andra tankar


Helt virrig dag. Är så slut i huvudet. Är nog mest för att det är måndag. Först när jag gick till Konsum så försökte jag betala med ICA-kortet. "Nu har du nog tagit fel kort!". "Va? Nej, vadå? JAHA! Ojdå.. (heh)". Sedan när jag skulle hämta bilen i parkeringshuset över Konsum så åkte jag först upp till tredje planet då jag kom på att jag stod på andra. När jag sedan går av på andra planet så letar jag förgäves efter bilen. "Jag vet ju att jag ställt den här!!". Sedan inser jag att jag är på första planet och letar. Helt lost helt enkelt! Sitter nu på jobbet och dricker Bonaqua och längtar till medelpasset ikväll. Nu jäklar ska det tränas!


RSS 2.0