Ready for a workout







Idag blev det en tripp till Uppsala med Lovisa. Hälsa på Sofia lite. Eller mest åkte jag för att hon skulle få mina böcker så hon kan sälja dem. Men att få träffa henne och gå en stund på stan var ju en trevlig bonus. Blev dessa skor, ett svart nikelinne med lila tryck, svettband (för handlederna, och inte huvudet som Lovisa och Sofia trodde jag skulle ha) och sedan ett par leggings. Även köpt ett par löparbrallor. Så nu har jag inga ursäkter för att inte gå ut och springa. Ja, så fort snön har försvunnit alltså... 


No time



Får väl först passa på att säga ett stort GRATTIS till Ullis och Jacob som förlovat sig. De har varit tillsammans i fyra år nu så var väl ganska naturligt. Önskar dem all lycka i världen!:)

För mig är det dock bara jobb, träning, jobb, träning, jobb.. Så ser mina dagar ut i princip. Idag blir det jobb, besöka Anton och sedan träning. Lite roligare i alla fall. Sista jobbdagen i veckan idag eftersom jag åker till Uppsala imorgon för att hälsa på Sofia, shoppa och sätta upp lapp om mina böcker på Ekonomikum. På torsdag tar jag och Ullis oss till E-tuna för att hälsa på Hanson-bananson. Kommer bli jättekul! Var ett tag sedan man såg den där Hanson. Pyjamasparty, massa chips, dipp och godis och som vanligt massa skratt. Sedan är det HELG!:)


H&M


Vill ha mina saker från H&M nuu! Och ge mig sommar tack!


2010



Välkommen 2010. Nytt år, nya mål, nya erfarenheter, nya drömmar. Känner på mig att det här kommer bli ett bra år. Jäkligt bra! Man brukar ju säga att nyårsafton visar hur resten av året kommer bli. Om man är med sina kära vänner och har roligt kommer man även ha det nästkommande år, om man får en kyss vid 12-slaget kommer man hitta kärleken osv. Min nyårsafton var hur bra som helst. Middag med några av dem jag älskar mest, sedan parta vidare med massa andra underbara människor. Dock fick jag ju ingen nyårskyss men tror det kommer bli ett helt okej år ändå.


RSS 2.0