The Garden Collection by H&M







Jag klarar inte av vintern längre! Ge mig jeansshorts, kjolar, linnen och gladiatorskor nu tack!! Jag menar allvar nu!


Mary Kay-kväll



Igår kväll var jag, Lovisa, Sara och Sandras kompis Malin hemma hos Sandra. En tjej från Mary Kay skulle komma dit och visa lite saker. Vi fick bl.a göra en ansiktsrengöring och en lättare make up. Det blev en väldigt trevlig kväll. Tack Sandra för att vi fick komma! 

Nu ska jag snart iväg till Friskis. Har dock sådan jäkla träningsvärk från gårdagens gympass så jag vet inte hur det ska gå. Bara att kämpa på helt enkelt då det antagligen inte blir så mycket träning nästa vecka. Massa jobb och Pörtan, Sofia och O kommer hem. Längtar!


Vicky 20 år!



I fredags firade vi söta Vicky som fyllt 20 år i veckan. Grattis till dig än en gång!:) Det var kul att det var så många där och jag hade en väldigt rolig kväll. Dock så slutade den inte så bra då Sara stukade foten. Hoppas hon blir bra fort så hon kan följa med och träna snart. We need her!

PUSS


Citroën C3 Pluriel





Som sagt är jag helt inne i en bil-bubbla just nu. Jag har då aldrig varit intresserad av bilar förut och inte vetat hur ett enda märke sett ut. Men nu. Ja nu, då jäklar! Kollar på bilar överallt! Sitter till och men på blocket och söker i min ensamhet. Haha! Jag och mamma är då väldigt inne på den här Citroën C3 Pluriel. Ser ju lite komiskt ut med en cab mitt i vinterlandet. Ni får föreställe er en solig sommardag, det är jag och brudarna, på väg till "stranden", vinden i håret och skön sommarmusik på högsta volym. Tackar jag då inte nej till! Nu är det bara att få någon att pröjsa min lilla dröm. Good luck!


Tut tut



Här är vår nya bil. En Citroën C5. Är lika färg som den på bilden också. Mörkgrå. Ganska rolig att köra faktiskt. Dock så är den jäkligt bred och det är man lite ovan med än så länge. Nu spanar vi på en till ny bil. Byta bort vår gamla gröna Citroën mot en C3:a kanske. En liten cab. Jag och mamma drömmer oss bort lite.


Balklar?



Här får ni en tjuvtitt på klänningen jag ska ha på kadettbalen killen bjudit mig på. Ni får bortse blekheten (ska sola så man ser skillnad på klänningen och mig), den urdåliga hållningen och alla miljontals nålar. Klänningen är just nu två storlekar för stor, så blir att sy om och sy rätt. Får se hur resultatet blir sen. Nu är det bara att leta efter skor, väska, smycken och smink. Låt letandet börja!!


Weekend






I fredags åkte jag, Sara, Sara och Lövis till Gränden. Fikade lite och hade det mys.

I lördags blev det utgång med Sara och Lövis. Skakade rumpan och hade det trevligt. Har dock jobbat hela helgen så blev lite lugnare för mig med alkoholen. Men hade jäkligt roligt i alla fall!

I söndags gick jag och Mr. A på bio. Shutter Island. Väldigt bra film. Rekomenderas starkt!


Kalas



Anton



 Brorsan

       

Brorsan fyllde som sagt år idag. 29 hela år. Börjar bli gammal tycker jag.. hah! Blev en liten samling släkt hemma hos oss. Leo är sjuk, så kusin med familj dök inte upp. Andra kusinen är i Thailand m.m. Så vi blev inte så många idag. Blir mest kort på Anton också. Riktig linslus nu. Så fort jag knäpper på kameran kommer han springandes. Henkes kompis(?) Carro hade bakat jättegoda smörgåstårtor. En med mozzarella, pesto, soltorkade tomater och massa annat, och en med bl.a. räkor och curry. Smarrigt!


Grattis bror!



29 år idag! GRATTIS!


Jeansshorts

        


Blev stan idag med Sara. Skulle köpa present till brorsan som fyller hela 29 år imorgon. Farligt, farligt att gå på stan när man vet att man faktiskt har pengar... men inte borde köpa något. Kom i alla fall hem med dessa shorts från BikBok, 299;- och ett par beiga leggings med detaljer på från Gina, 199;-. Bra att man typ bara köper sommarkläder när det är minusgrader ute. Optimist, javisst!


Hennes



Fått mina saker från H&M nu. En klänning, ett par lila solglasögon, två halsband, två bikini och ett par skor. Dessa. Fast det är 9 cm klack så känns det som om de är platta. Hur sköna som helt. Är nästan lite kär i dem. Vill bara kunna använda dem nu också. Kom sommar, kom!


Aldrig fucka upp



Som sagt har jag börjat läsa Jens Lapidus bok, Aldrig fucka upp. Gav upp Snabba Cash efter jag sett filmen. Var inte lika spännande när man visste vad som skulle hända. Får se om det här går bättre. Förhoppningsvis har jag läst klart den tills filmen kommer. Men jag känner ju mig själv och ska inte säga för mycket. Hah!


Relax



Eftersom jag inte kan träna idag då jag var så klumpig och sträckte låret igår, tänkte jag att jag skulle vara så snäll att gå ut och skotta. Lite träning för armarna i alla fall. Träningsverk imorgon tror jag. Efter en del skottande fyllde jag badkaret och tog mig ett avslappnande bad. Lite tända ljus och Jens Lapidus bok, Aldrig fucka upp, i handen. Det är det fina med vintern.


Anton 2 år!





Igår fyllde Anton 2 år. Fick den här elmotorcykeln av oss som han var rädd för ibörjan. Men efter ett tag vågade han åka lite själv. Blev tårta, kakor, bullar och massa lek. Grattis mosters lilla kille!


270210



Myskväll med Sandra i lördags. Mat, melodifestivalen och lite OS. Trevligt värre!


RSS 2.0